Een storing melden? 
BEL 0299-396923

IVG Casus Camerasysteem


Neem contact op

Casus Installatie camerasystem

Branche: Horeca

De eigenaar van een drukbezocht café in Purmerend nam begin dit jaar (2019) contact met ons op, omdat deze een verouderd camerasysteem had. Er kon bijvoorbeeld niet snel genoeg verbinding worden gemaakt via een smartphone om te allen tijde te kunnen kijken wat er in en om het café gebeurde. Tevens waren de beelden vertraagd, in lage resolutie en dus van minder goede kwaliteit als er beelden terug moesten worden gekeken. Na overleg met de eigenaar is er een voorstel gedaan voor twee soorten camera’s.

Gekeken naar de eisen die de eigenaar had, was het belangrijk dat er op afstand altijd zonder vertraging gekeken kon worden naar wat er in en buiten het café gebeurde. Daarnaast adviseerde onze technicus om een camera met zoomfunctie te nemen. Mocht er dan iets gebeuren dan kan iemand op de camera herkend worden. Wel zo fijn voor de café-eigenaar.

Nadat de indeling van de camera’s aangepast was, kon de nieuwe bedrading worden getrokken, de camera’s worden opgehangen en in werking worden gesteld. De telefoon van de eigenaar is voorzien van een app waarop alle camera’s tegelijk en apart bekeken kunnen worden. Een mooie klus waarbij deze klant tevreden is over het eindresultaat!

Logo

Referentie van de Balustrade Purmerend:

"Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en snelle service."
- Michael Schoemaker

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend
 • "IVG Electro Groep heeft onze winkel voorzien van Infrarood verwarming en de beveiliging geregeld. Zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en natuurlijk het eindresultaat. We zullen in de toekomst nog een plan maken voor zonnepanelen en daar gaan we zeker IVG weer voor benaderen"
  Miquel Eugster
  Behind The Pines
 • "IVG Electro verzorgde voor ons op de zaak het gehele elektrische gedeelte. Het verwijderen van oude elektra en het opnieuw aanleggen daarvan inclusief nieuwe groepenkast etc is voor deze club geen enkel probleem. Contact verloopt soepel en ze werken secuur maar toch ook snel. Fijne mensen om mee te werken. Echte aanrader."
  Marc Jansen
  JMF-Filters
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2024
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram