Een storing melden? 
BEL 0299-396923

IVG Casus patchkast met slot

Een goed datanetwerk is tegenwoordig cruciaal voor elk bedrijf. Elke moment dat een patchkast uitvalt kan dat veel omzet kosten. Samen met de klant stellen wij een plan op om dit met zo min mogelijk ongemak te voorkomen.
Neem contact op

Casus patchkast met slot

Branche: Woningbouw

ITSD benaderde ons om voor één van hun klanten een extra patchkast te installeren Dit moest in één dag gebeuren en de netwerken moesten worden gesplitst en beveiligd. Zij moesten dit netwerk splitsen zodat medehuurders niet op hun netwerk konden komen. Dit was een spoedproject, omdat zij anders niet aan het werk mochten op hun nieuwe verdieping. Tijdens de werkzaamheden moest de oude patchkast in bedrijf blijven en moest de juiste bekabeling overgeheveld worden, wat natuurlijk al een uitdaging is op zich.

In overleg hebben wij een patchkast gevonden die dezelfde maat had als de oude, waardoor hij naast de huidige kast geplaatst kon worden. IVG heeft de oude kabels uit de kast gemeten en geïnstalleerd in de nieuwe kast. Er moest een verbinding komen tussen de patchkast van de 8e verdieping naar de 4e. De kabels zijn door de schachten gelegd en aangesloten. Er werd een schone voeding aangelegd van een nieuwe groep in de groepenkast naar de patchkast toe. Dit om te voorkomen dat er storing ontstaat. Ook zijn er vier data punten extra aangemaakt om beveiligde wifi-punten te installeren.

Aan het eind van de dag had de klant een nieuwe patchkast en kon de klant veilig aan het werk.

Logo

Referentie van ITSD:

IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld.

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend
 • "IVG Electro Groep heeft onze winkel voorzien van Infrarood verwarming en de beveiliging geregeld. Zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en natuurlijk het eindresultaat. We zullen in de toekomst nog een plan maken voor zonnepanelen en daar gaan we zeker IVG weer voor benaderen"
  Miquel Eugster
  Behind The Pines
 • "IVG Electro verzorgde voor ons op de zaak het gehele elektrische gedeelte. Het verwijderen van oude elektra en het opnieuw aanleggen daarvan inclusief nieuwe groepenkast etc is voor deze club geen enkel probleem. Contact verloopt soepel en ze werken secuur maar toch ook snel. Fijne mensen om mee te werken. Echte aanrader."
  Marc Jansen
  JMF-Filters
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2024
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram