Een storing melden? 
BEL 06 43563578

Diensten

Voorbeelden van klantcasussen in de elektrotechniek

ONZE DIENSTEN BESTAAN UIT

electrotechniek

Electrotechniek

Elektrotechniek is voor moderne bedrijven bepalend voor de consistentie van de bedrijfsvoering. Overal waar je kijkt in bijvoorbeeld kantoren, is elektrotechniek aanwezig. Ook al zie je dit op het eerste oog misschien niet. Momenteel is elektrotechniek overal geïntegreerd en is het van groot belang dat de installatie en onderhoud ervan voldoen aan de eisen die vooraf zijn opgenomen in het bouwbesluit.

Meer weten

Service & onderhoud

Service & onderhoud

Naast het op papier zetten en uitvoeren van een vluchtweg en noodverlichtingsplan, kunnen we dit jaarlijks onderhouden; Wij kunnen uw bedrijf voorzien van logboeken, tekeningen en groepenkastverklaringen. En kunnen ook uw camerasysteem up to date en schoon houden.

Meer weten

datanetwerken

Datanetwerken

Wij meten en passen de data netwerken aan, zodat u geen last meer heeft van slecht bereik, traag internet of brandgevaar. Bij stroomuitval blijft de spanning op servers, computers en andere hardware apparaten actief na installatie van een UPS speciaal op maat berekend.

Meer weten

Beveiligingstechnieken

Beveiligingstechnieken

Door middel van de camera’s speciaal geselecteerd voor uw terrein zorgen we ervoor dat u zicht heeft op uw eigendommen en pand. De beelden zijn te bekijken vanaf elk gewenst portaal. Met automatisering kunt u ervoor zorgen dat uw terrein en/of pand veilig is voor bezoekers en medewerkers.

Meer weten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend
 • "IVG Electro Groep heeft onze winkel voorzien van Infrarood verwarming en de beveiliging geregeld. Zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en natuurlijk het eindresultaat. We zullen in de toekomst nog een plan maken voor zonnepanelen en daar gaan we zeker IVG weer voor benaderen"
  Miquel Eugster
  Behind The Pines
 • "IVG Electro verzorgde voor ons op de zaak het gehele elektrische gedeelte. Het verwijderen van oude elektra en het opnieuw aanleggen daarvan inclusief nieuwe groepenkast etc is voor deze club geen enkel probleem. Contact verloopt soepel en ze werken secuur maar toch ook snel. Fijne mensen om mee te werken. Echte aanrader."
  Marc Jansen
  JMF-Filters
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2024
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram