Een storing melden? 
BEL 0299-396923

IVG Beveiligingstechniek

Bij IVG Electro staat de veiligheid van de mensen hoog in het vaandel. Iedereen die zich in een pand bevindt moet zich veilig voelen in deze omgeving.
Neem contact op
Bij IVG Electro staat de veiligheid van de mensen hoog in het vaandel. Iedereen die zich in een pand bevindt moet zich veilig voelen in deze omgeving. Momenteel zijn er verschillende mogelijkheden om de veiligheid van panden te vergroten. Ook is het in onveilige situaties gemakkelijker geworden om alarm te slaan voor ieder die zich in een pand bevindt. Door het installeren van brandmelders, beveiligings- en camerasystemen vermindert u de kans op o.a. brand en inbraken. Het voordeel hiervan is, is dat verzekeraars dit vaak in hun eisenpakket hebben. Een toevoeging voor de veiligheid van uw bedrijf.

Een overzicht van onze diensten:

Brandmeldinstallaties

Het is van belang om maatregelen te treffen als het gaat om brandmeldinstallaties. Want, in het geval dat er brand uitbreekt moet dit door de sensoren direct opgemerkt worden waardoor het alarm afgaat. De functie van een brandmeldinstallatie is niet alleen het detecteren van brand. Ook kan het systeem automatisch andere brandbeveiligingsinstallaties aansturen. Denk daarbij aan ontruimingsalarmsystemen, alarmen in liften en automatische blusinstallaties.

Er zijn regels voor het beveiligen van uw bedrijf. Deze regels zijn er om de veiligheid van alle mensen in het pand te verzekeren. Een eis kan bijvoorbeeld zijn dat er in uw pand een ontruimings- of brandmeldinstallatie is aangebracht. De brandmeldinstallatie is een eis omdat een brand anders niet direct opgemerkt kan worden. Ook is het van belang dat een gebouw beroepbaar moet zijn zodat de aanwezigen in een pand zich bewust zijn van een onveilige situatie als deze zich voordoet. Zeker in het geval van slecht of niet functionerende brandmelders zal uw bedrijf moeten investeren in een nieuwe brandmeldinstallatie.

Voor advies of installatie kunt u terecht bij IVG Electro. IVG Electro kan met het installeren van brandbeveiliging ervoor zorgen dat uw immateriële schade beperkt wordt. Wij werken samen met een gecertificeerde partij om het opleveringsrapport te maken. Deze partij kan ook het onderhoud op zich nemen.

Toegangscontrolesystemen

Iedereen in- en uitloopt op verschillende tijden. Kunt u gebruik maken van een toegangscontrole systeem waardoor u onder andere een veiligere omgeving creëert in uw pand. Denk hierbij aan pasjes of tags die gebruikt worden om het pand in te komen en uit te gaan. Ook kunt u via deze pasjes een urenregistratie controle doen voor uw werknemers. Urenregistratie was nog nooit zo precies en gemakkelijk!
De hoogte van het beveiligingsniveau van panden verschilt per pand. Hierom kunnen verschillende toegangscontroleapparaten worden geïnstalleerd. U kunt bij IVG Electro terecht voor advies, zodat de toegangscontrole naar uw wensen functioneert.
U kunt daardoor bepalen wie wel en wanneer het pand binnen kunnen komen. Zo kunt u de veiligheid van het pand beter garanderen. Uw wensen van de toegang van uw pand worden automatisch in de software van het controleapparaat geïnstalleerd.

Camera installaties/CCTV

Als u advies nodig heeft bij het kiezen van het geschikte camerasysteem, kunt u bij IVG Electro terecht. Zoals u misschien wel heeft gelezen in ons projecten kopje (link plaatsen naar project café-eigenaar), heeft IVG Electro bijvoorbeeld een café-eigenaar geholpen met het kiezen van een camerasysteem met zoomfunctie.

IVG Electro levert, installeert en onderhoud uw camerasysteem op maat. Wij houden rekening met het type pand, de risico’s op het gebied van veiligheid en uw verdere wensen. Door de toenemende criminaliteit is er steeds meer vraag naar geavanceerde camerasystemen. Ter beveiliging en bescherming van mensen, panden, voorraden en andere waardevolle bezittingen. Door de deskundige installatie van IVG Electro zorgt dit voor een geoptimaliseerde werking van de systemen. Er zijn veel mogelijkheden zoals gezichtsherkenning, kentekenregistratie en andere opties. Heeft u hier vragen of advies voor nodig? Neem dan contact op met IVG Electro!

Inbraak-meldinstallaties

Door de toename van inbraken en criminaliteit is een 100% functionerende inbraakinstallatie van belang voor uw pand. Dat is aan de ene kant nodig voor de mogelijke eis van uw verzekeraar, en aan de andere kant voor de bescherming van de mensen, bezittingen en voorraden in uw pand. De installaties zijn van belang voor uw pand zodat ongewenste bezoekers uw pand niet zomaar binnen kunnen komen. Mocht dit toch het geval zijn, gaat er een alarm af. Zo kunt u de veiligheid garanderen. Als u wenst via uw smartphone een melding te krijgen en/of camerabeelden te zien van de situatie die zich mogelijk afspeelt, is dat zeker mogelijk. Denk daarbij aan een melding van momenten dat geselecteerde deuren of ramen opengaan buiten openingstijden, zelfs als het systeem niet is ingeschakeld.

IVG Electro ontwerpt en installeert inbraak-meldinstallaties. Wij kunnen de bekabeling en installatie voor u aanleggen en werken samen met een gecertificeerde partij die volgens de allernieuwste Europese richtlijnen werkt. Deze partij verzorgt voor u een onderhoudscontract met opleveringsrapport.

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend
 • "IVG Electro Groep heeft onze winkel voorzien van Infrarood verwarming en de beveiliging geregeld. Zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en natuurlijk het eindresultaat. We zullen in de toekomst nog een plan maken voor zonnepanelen en daar gaan we zeker IVG weer voor benaderen"
  Miquel Eugster
  Behind The Pines
 • "IVG Electro verzorgde voor ons op de zaak het gehele elektrische gedeelte. Het verwijderen van oude elektra en het opnieuw aanleggen daarvan inclusief nieuwe groepenkast etc is voor deze club geen enkel probleem. Contact verloopt soepel en ze werken secuur maar toch ook snel. Fijne mensen om mee te werken. Echte aanrader."
  Marc Jansen
  JMF-Filters
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2024
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram