Een storing melden? 
BEL 06 43563578

Bekijk onze Succesverhalen

Voorbeelden van klantcasussen in de elektrotechniek

Lichtplan ontwerpen

Een goed lichtplan biedt niet alleen een goed verlichte ruimte maar kan ook zorgen voor meer omzet in een winkel, een gezondere werkomgeving, of een fijne sfeer in een restaurant. Wij houden altijd rekening met eventuele uitbreidingen in de toekomst.


Meer weten

Installeren camerasysteem

Door middel van een modern camera systeem kunt u zonder vertraging overal live de beelden bekijken vanaf uw smartphone. Hoge resolutie beelden worden op een server opgeslagen om later terug te kijken.Meer weten

Patchkast met slot

Een goed datanetwerk is tegenwoordig cruciaal voor elk bedrijf. Elke moment dat een patchkast uitvalt kan dat veel omzet kosten. Samen met de klant stellen wij een plan op om dit met zo min mogelijk ongemak te voorkomen.


Meer weten

Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend

Algemene voorwaarden  | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2020

star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram