Een storing melden? 
BEL 0299-396923

IVG Casus lichtplan ontwerpen

Door middel van een modern camera systeem kunt u zonder vertraging overal live de beelden bekijken vanaf uw smartphone. Hoge resolutie beelden worden op een server opgeslagen om later terug te kijken.
Neem contact op

Casus Lichtplan ontwerpen

Branche: Woningbouw

De VvE van een appartementencomplex nam contact op nadat wij daar al eerder een camerasysteem geplaatst hadden. Deze wilde graag nieuwe verlichting in een donkere hal. Er moest geen vervanging komen van de huidige lampen, maar een handgemaakt design plan.

IVG Electro is bij de klant langs gegaan om de maten op te meten van de entree en is in gesprek gegaan met de VvE over de eisen. Het moest een sfeervolle entree worden en er mochten geen led puntjes in de strips te zien zijn. De VvE overhandigde een plaatje van een gang met een paar strepen erop en dit moest het gaan worden. Met deze informatie zijn wij achter dialux gekropen en hebben wij een ontwerp gemaakt. Het mooie aan dit programma is dat de klant een goed beeld krijgt van het eindresultaat en wij de lichtsterkte kunnen zien en de inval van het licht. Hierdoor weten wij precies waar donkere plekken komen en kunnen wij de afmetingen waar nodig aanpassen.

Het ontwerp konden zij bekijken via de een link naar een video die wij verstuurd hadden. Na akkoord hebben wij de verlichting geïnstalleerd. Vanwege veel bewoners, moest er ook een dimfunctie komen. Hier is rekening mee gehouden bij de aanschaf van de ledstrips. Mocht deze VvE uiteindelijk besluiten om uit te willen breiden met bewegingsmelders en tijdschakelaars, dan is dit mogelijk.

Alle bewoners waren erg tevreden met het eindresultaat. Ze hebben zelfs een tentoonstelling georganiseerd, een complete beleving in hun design entree.

Logo

Referentie van De VvE:Benieuwd naar de ervaring van anderen?

 • "Dit jaar de opdracht gegeven voor beveiligingscamera´s te
  plaatsen in de Balustrade op de Koemarkt. IVG, mooi correct
  snel groeiend bedrijf. Ik was blij met de goede uitvoering en
  snelle service."
  Michael Schoemaker
  Balustrade, Purmerend
 • "Onlangs hebben wij IVG Electro opdracht gegeven een installatie uit te voeren in ons bedrijf. Dit is zeer netjes gedaan. Alle afspraken die zijn gemaakt zijn uitgevoerd, en wij zijn dan ook zeker tevreden met het eindresultaat. "
  Jessie-Boy Palm
  JK verpakkingen, Aalsmeer

 • "IVG Electro is een betrouwbare partner in het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden, zowel voor onszelf als voor onze klanten. Ze denken mee bij mogelijke uitdagingen en zijn flexibel in de uitvoering. Werkzaamheden worden vakkundig uitgevoerd en bij storingen wordt er snel geschakeld en gehandeld."
  Timo Lieder
  ITSD, Purmerend
 • "IVG Electro Groep heeft onze winkel voorzien van Infrarood verwarming en de beveiliging geregeld. Zeer tevreden over de werkwijze, de communicatie en natuurlijk het eindresultaat. We zullen in de toekomst nog een plan maken voor zonnepanelen en daar gaan we zeker IVG weer voor benaderen"
  Miquel Eugster
  Behind The Pines
 • "IVG Electro verzorgde voor ons op de zaak het gehele elektrische gedeelte. Het verwijderen van oude elektra en het opnieuw aanleggen daarvan inclusief nieuwe groepenkast etc is voor deze club geen enkel probleem. Contact verloopt soepel en ze werken secuur maar toch ook snel. Fijne mensen om mee te werken. Echte aanrader."
  Marc Jansen
  JMF-Filters
Algemene voorwaarden | Privacybeleid | © IVG Groep 2019-2024
star linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram